Vrijwilligersavond groot succes!

Op vrijdagavond 30 september jl., werd door het bestuur van Molen de Hoop, een afsluitingsavond gehouden voor alle geweldige vrijwilligers.

Met koffie, gebak, een borrel en heerlijke warme- en koude hapjes (gesponsord door SNACKERIE ‘T ZONNETJE!), werd het een hele gezellige avond.

Voorzitter Ton Schouten deed het openingswoord, waarbij iedereen heel hartelijk bedankt werd voor zijn- of haar inzet in het afgelopen molenseizoen.

Verder nog even de gang van zaken binnen het “molengebeuren” en ruimte openlatend voor vragen of suggesties van de aanwezigen.

Daarna had gids Wil Sijm, een verrassende gast geregeld. Oud-scheidsrechter Jan Keizer uit Volendam, kwam zijn verhalen vertellen over Theo Koomen, zijn ervaringen binnen de voetbalwereld en het optreden tijdens het WK-voetbal van 1986. Een prachtige verhalenverteller, die zeker nog 4 avonden zou kunnen vullen…

Het seizoen is afgesloten, alles wordt opgeslagen en schoongemaakt. Nieuwe plannen worden gemaakt voor het volgende seizoen. Met nieuwe ideeën voor de inrichting en activiteiten.

Eind april 2017 gaat alles dan weer draaien, voor nu is alleen de winkel iedere zaterdagochtend geopend.

Wij verwelkomen u graag!