Complimenten!

Ieder jaar krijgen alle vrijwilligers van Molen de Hoop een kerstpakketje. Als dank voor de inzet en de mooie samenwerking. We hebben heel veel positieve- en dankbare reacties gekregen dus zeker de moeite waard om even te melden.

Dit jaar hadden we de kerstpakketjes bij de Boerenversbox besteld. Eigenaar Piet Hooiveld komt regelmatig meel kopen bij onze molen voor in de box. We vonden het daarom een goed idee om hem dit jaar deze opdracht te gunnen. Het werd een prachtig pakket, met natuurlijk eigen molenmeel, een gesponsorde groene kool en doos en verder natuurlijk producten uit de buurt. Piet had gezorgd voor een leuk recept voor de ingrediënten en het werd natuurlijk compleet gemaakt met de enige echte jaarlijkse Molenmail, waarin dit jaar Jeroen van Galen op de voorkant prijkte. Als je jarenlang zoveel moois maakt voor de molen, zonder er ooit iets voor te vragen, mag dat ook weleens. Bedankt Jeroen!

Ook interesse in de Boerenversbox? Kijk even op de website: www.boerenversbox.nl. Voor proefboxen, recepten en leuke info, zeker leuk om even te kijken!